Over ons

Wat we doen

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel, totaal inrichting of opbergmogelijkheden van al het papier dat op uw bureau ligt? BOS Office heeft een ruim assortiment aan producten van topkwaliteit voor het kantoor en thuis.

Waarom wij

Door transparantie te bieden en nuchter te blijven houdt BOS Office het inzichtelijk. Wij houden van persoonlijke aandacht en geven advies van een enkel bureau tot een totaal oplossing.

Wie zijn wij

BOS Office is onderdeel van Stumpel. Stumpel is een familiebedrijf uit West-Friesland (Noord-Holland) waar momenteel de vijfde generatie werkzaam is voor het bedrijf. Al sinds 1880 is Stumpel actief en is dus bijna 140 jaar ‘jong’.

Als beloning voor het geleverde werk in de regio, ontving Stumpel op 8 november 2005 het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ uit naam van toenmalig Koningin Beatrix. Dit predicaat ontvangen bedrijven alleen als deze langer dan 100 jaar actief zijn en een zeer goede reputatie in de regio hebben.   

Wij geloven in

Duurzaam.

Interieurontwerp speelt een belangrijke rol in het creëren van (functionele) ruimten die mensen prettig vinden en waarin ze zich fijn voelen. Mensen spenderen immers de meeste tijd van hun leven in een gebouw. 

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van de constructieve bouw maar (nog) niet van de inrichting. Het interieur zou meer onderdeel moeten worden van de totale duurzaamheid van een gebouw waar mensen werken en verblijven. Een duurzaam interieur heeft een zeer grote invloed op het welzijn van mensen en dus hun functioneren.